Az iskola

 2008.11.21. 15:03

Igen, szóval letelt a 2 hét. És szóltak, hogy van egy hely a Hainult Forestben. Szóval Anyum meg én elmentünk a suliba, hogy írjak valami felmérést, hogy melyik osztályba kerüljek. Első pozitívum, hogy ki volt írva az ajtóra magyarul, hogy ISTEN HOZOTT (persze sok más nyelven is, de az lényegtelen). Nos bemegyek és egy nagyon kedves tanár fogadott minket. Hárman írtuk a tesztet. Egy spanyol lány, egy lengyel( asszem, de nem vagyok biztos benne)fiú meg én. A fiúról hamar kiderült, hogy még a logikai, szöveg nélküli feladatokat sem tudja megoldani. Szóval neki szöveg nélküli matek tesztet adtak, nekem meg a lánynak meg szövegeset. Úgy nagyjából ment, de az az illúzióm hamar elszállt, hogy az angolok hülyék matekból (pedig ez egy gyenge iskola volt). Az angol nyelv teszt könnyű volt ( nos igen, de én úgy tanultam 3 évig angolul, hogy nekem senki se tanította, hogy mi az a daughter és son). Szóval készen voltam a tesztekkel, és utána beszélgettünk a tanárokkal. Mondták, hogy számos magyar tanuló van ebben a suliban. És opera énekes volt az énektanár. Kérdezték, hogy hol dolgozik Anyum. Mondtam, hogy egy X állatorvosi klinikán. Erre megszólalt a tanár:- Ó igen, ismerem azt a helyet. 1x bevittük a nyulunkat, és meghalt ott. Rossz emlék.

Szóval a tesztnek vége, és egy hétre rá már mehetek is suliba. Első nap Anyum bevitt az iskolába, én meg ott izgultam az egyenruhámban. Odajött a ház feje hozzánk (igen, ott házok voltak, mint a Harry Potterben, csak én nem a griffendélbe mentem, hanem a kék házba. És igen, volt sárga ház is XD) Szóval Anyum elment. A tanár azt mondja, hogy elkísér az ofőmhöz. ( ja igen azt elfelejtettem, hogy kaptam egy Planert, ami olyan mint a leckefüzet, csak van még benne térkép az iskoláról, meg ilyenek) A tanár ott hagy az ofőnél. Az ofő megkérdezi mi a nevem (és igen, most jött el az a pillanat, mikor megtudjátok igazi nevemet, ami nem más mint Vold... illetve Orsolya). Válaszolok.

Ofő: Orszólia?

Én: Or-so-lya

O: Orszolía?

É: Orrrr-sssso-llllya

O: Majd megtanulom.

Szóval első rendes órára hívó csengő. Azért vártam, hogy valaki odajön, megmutatni, hogy merre kell menni vagy valami ( mert hogy ez az iskola naaaaagyon segíti az újoncok beilleszkedését).  Na jó megtaláltam a térkép alapján, de akkor is. Szal első óra spanyol.

Tanár: Tanultál már spanyolt valaha?

Én: Nem.

Tanár: Hmmmm ez érdekes.

Második óra Francia.

Francia Tanár: Tanultál már valaha franciát?

Én: Nem.

FT: És spanyolt?

É: Nem

FT: Hmmmm ez érdekes.

Óra után odajött egy lány hozzám. (Addig úgy gondoltam, hogy nagyjából értek angolul ,merthogy a tanárokat úgy nagyjából megértettem.) Szinte egy szavát se értettem. Vagy 5x kérdeztem, hogy PARDON? aztán volt amikor az se értettem meg. Sőt a gyerekek többségét nem értettem meg. Csak hogy értsd a szitut, hogy milyen szintű kérdéseket nem értettem :

Gyerek: Halgrugátakpren?( nem így mondta természetesen, de nem tudok szar kiejtést leírni)

Én: I'm sorry?

Gy: Halg-ru- gát -ak-pren?

É: Pardon?

Gy: HALG-RU-GÁT-AK-PREN!!???

É:Say it again.

Gy: Have you got a pen!!!!!!!!!!!???????????? (már nagyon idegesen, hogy ilyen hülyével áll szemben)

É: A pen!!?? Yeah, of course.( ebből remélem nem azt vettétek le, hogy nem tudom mit jelent a kérdés, persze, hogy tudom, de ha így hadarva motyogva mondják, sztem te se értenéd meg XD)

Szóval a lány, tök kedves volt (nem ő üvöltözött velem) elkisért az osztálytermekig, meg eggyütt ebédeltünk, meg minden. 3 nap után már úgy kicsit megértettem a gyerekek beszédét. Sárma( mert ez a neve a lánynak) tök kedves volt, meg minden, de nekem akkor is nagyon honvágyam volt. Hiányoztak a barátaim, a nagyim, meg minden. Néhányszor, még pityeregtem is, pedig nem vagyok az a sírós fajta. Ehhez hozzájátszott az is, hogy a szüleim csak úgy este 11-re értek haza. Szóval kissé depi voltam. Pénteken (igen a harmadik napomon) Sárma megkérdezte, hogy át jöhet-e szombaton. Én mondjuk nem nagyon akartam (igen, tudom goni vagyok, de gondoltam lesz végre egy szabad napom, ahol kedvemre pityereghetek, meg sajnálhatom magam), de Anyuék mondták, hogy igen. Nevelő apukám (hívjuk ezentúl csak Papa Joe-nak, vagyis PJ-nek) épp szabadnapos volt. Kérdeztem, hogy mit fogunk csinálni. PJ: Hát majd beszélgetünk. Én: Hmm ez izgalmasan hangzik.Amikor átjött Sárma nem igazán beszélgettünk, max. csak 2 percet, aztán interneteztünk, meg DVD-t néztünk. PJ meg főzött halászlevet lazacból XD. Szóval Sárma minden hétvégén átjött, vagy én mentem át, és főleg DVD-ket néztünk.

Vissza a sulihoz. Abból, hogy járnak oda magyarok semmi sem igaz.Akiknek mondtam, hogy honnan származom, senki még nem is hallotta soha, hogy Hungary (nem tudjátok hányszor hallottam az I'm hungry viccet -.-)1x egy lány megkérdezte, hogy Hungary Új Zélandon van vagy Ázsiában XD.

Tudni kell, hogy nem tartom magam szépnek, mert nagy az orrom, elálló a fülem...de ne menjünk bele a testi fogyatékosságaimba. Szóval első nap egy fiú azt mondta rólam, hogy scary women. Azért sztem nem nagyon vagyok ijesztő XD.Na min1. Szóval zene órán ülünk. Szemben ül velem egy gyerek, és úgy néz ki mint akinek nyálelválasztási problémái lennének. Szóval úgy csinál mintha letörölné a nem létező nyálát. Kicsit, olyan értetlen fejet vágok, erre a mellettem ülő lány megsúgja, hogy szépnek tart (mármint, a gyerek, nem a lány). Gondoltam, had tartson szépnek, kit izgat. Erre a gyerek mellett ülő másik gyerek elkéri a mobilszámomat. Mondom, hogy nem adom meg. Erre ő kérdezi, hogy miért. Szerencsére pont akkor jött a tanár, mielőtt okokat kellett volna keresnem. Na mind1, gondoltam vége. Erre mit ad Isten rajz órán pont mellette ülök. Szóval kezdi:

Gyerek: Megadod a mobil számod?

Én: Nem.

Gy: Miért, nem tartasz szépnek?

É: Hát, izé...

Gy: (a tanárnak) Nem adja meg a mobil számát.Pedig én csak azt mondtam, hogy csinos.

Tanár:Hagyd békén és rajzolj. És természetes, hogy mindenki csinos ebben az osztályban.

Gy:(hozzám) Anyukád hasonlít rád?

É:Igen.(tudom naiv kislány, de nem sejtettem, hogy ilyen szintű perverzitással van dolgom)

Gy:És meg van a mobilszáma?

É:Igen

Gy: Megadod?

É: Nem.

Gy: Akarsz sexelni velem?

É: Nem.

És kb. 1,5 hétig üldöztek ilyen kérdésekkel. A többiek meg marha viccesnek tartották (sajnos Sármának sosem volt olyankor velem órája). Aztán kicsit felkészültem az angol káromkodásokból (ezek folyton káromkodnak, de nem nagyon veszik magukra). Jön az egyik gyerek és próbálkozik, erre elmondtam pár fuck-al kezdődő mondatot. Többiek elismerően néztek, a gyerek meg nem nagyon nyaggatott ez után. Hát ha a szép szó nem megy...  .

Szóval 3 hétig jártam ebbe a suliba.Ekkor kapott Anyu új állást. Az utólsó órámat azért elmesélem. Sience volt. Mr. Bachelor tartotta. Elvileg perverz, mert az egyik lány látta, hogy pornót néz. Kicsit hariztam rá, mert előző órán vettük, hogy ,milyen anyagok mit csinálnak ha víz éri őket. Volt egy mondat aminek minden szava első betűje egy olyan anyag első betűje, ami csinál valamit, ha víz éri. Please Stop Calling Me A Zombee In Class Cos The Teacher Good- ez a mondat, ami nyelvtanilag nem teljesen helyes, de ez van. Én meg gondoltam leírom a Planerembe, mert jó lesz megjegyezni( ugyanis a füzeteket minden óra végén beszedik a könyvekkel eggyütt. Így, hogy tanuljon az ember otthon??). Erre a tanár megkérdezi, hogy mit írok. Mondom jegyzetet. Erre azt válaszolta, hogy ha ő bezsél, akkor figyeljek. Puff...Sárma egyébként a Good helyett Gay-t írt, és úgy adta be a füzetetXD. Szóval utolsó órám. Periodikus tábla. Kérdezett egy kérdést mindenkitől, és aki nem tudta, annak futnia kellett egy kört az iskola körül. Én is futottam, de tök jó voltXD. Ja azt el is felejtettem mondani, hogy egyik nap leégett a suli. Na jó nem, csak a kajálda. Jöttek a tűzoltók, és elmaradt az utolsó óra.

Tehát elköltöztünk. A többit majd holnap leírom. Most megyek majonézes kenyeret enni XD.

A bejegyzés trackback címe:

https://younglady.blog.hu/api/trackback/id/tr36781367

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ĐIỆN MẶT TRỜI VIỆT NAM SOLAR 2019.06.10. 09:06:31

Egy lelkész és a Spartan Race - KötőSzó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

わははは...へ 2008.11.23. 21:08:21

Hű, ez tök jó, mint egy regény :P Ki kéne adni ^^ :D

Miss Ladybird 2008.11.24. 22:52:30

Köszi :D Majd lehet, hogy 1x publikálom xD
süti beállítások módosítása