De régen írtam. Na szóval a tv-ről akartam írni. Mi itt ingyen tv-t használunk. Na jó, azért nem ingyenes, mert be kellett fizetni 30000-ft, hogy használhassuk :(. De mindenesetre jó. Úgy az adás jó. Egy csomó jó film megy, olyanok amik otthon csak karácsonykor. Sorozatokból csak a Született Feleségeket nézem. Ment dr.House is, de sajna csak ismétlés. Ja meg Simpson család. Itt egyébként tök jó dokumentum filmeket csinálnak. Nem rég volt egy a lesérült állatokról. Amúgy itt csomó filmben mutogatnak nemi szerveket. Meg a Use a condon feliratot szinte minden buszon látom. Mondjuk ez nem véletlen, mert itt fordul elő a legnagyobb arányban, hogy 18év alatti lányok szülnek. Az a jó, hogy itt nincsenek karikák. Otthon a micimackó utazásaira is 12-es karikát raknak. Itt max. bemondják, hogy csúnyán beszélnek a film alatt, de olyankor nagyon fuck-oznak. Hát az angol sorozatok legtöbbje szar. Kb. olyan drámai események fordulnak elő, mint, hogy előkerül a halottnak hitt apa, aztán megint eltűnik. Jaj 1x véletlenül odanéztem fél szemmel az egyik sorozatra. Tudni kell, hogy itt nagyon "menő" ha valaki emo, mert itt nincs olyan nagy százalékban, mint otthon. Szóval gyerek megjegyzi az anyjának, hogy szar a szoknyája (kedves mi?). Anyja: -Én nem úgy öltözködöm, mint ti EMÓK .

Gyerek:- Anya, ez IMÓ, nem EMÓ!!!

Na ekkor kapcsoltam ki a tv-t XD. Meg néha, olyan kedves címeket adnak a sorozatoknak, mint pl. The devil's whore. Mondjuk ez az egy tényleg jó. Most jutott eszembe, hogy a vásárlásból kihagytam pár dolgot. Pl. mikor az ágyamat vettük. Az ágyamat egy Kenyában született jemeni arabtól vettük Londonban xD. Egyébként itt az eladók kedvesek, meg ajándékozós szelleműek. Pl. mikor székeket vettünk akkor visszaadtuk a visszajárót, és már megyünk ki a boltból, mikor az árus visszaszól. Azt hittük, hogy nem fizettünk ki valamit, de csak a visszajárót adta vissza, hogy vegyünk nekem csokit. Kb. úgy 10 tábla Somerfiled gazdaságos csokit vettünk belőle. Meg 1x kaptunk ajándékba egy vajat, meg párszor egy zsák helyett két zsák almát kaptunk.

Tegnap és tegnapelőtt egész nap esett ez  a szar eső. Kezd elegem lenni az időjárásból. Folyton Kormos fellegek árnya jár.  Amúgy ez egy dal kezdete, amit még régen énekkaron énekeltünk.  Persze átírtuk másra, ami valahogy úgy kezdődött, hogy Újra divat a tangácska XD. Hallom otthon esett a hó. Itt 1x mondták, hogy esni fog a hó, de csak eső esett :S. Legtöbbször nem is látom a napot, mert a felhők eltakarják.

Hát mára csak ennyit írtam. Majd remélhetőleg, holnap írok.

A bejegyzés trackback címe:

https://younglady.blog.hu/api/trackback/id/tr43794661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása