Jujj de jó, esik a hó!!!

 2009.02.02. 12:20

Hétvégén néztem Majmok Bolygóját, meg Tróját Brad Pitével, és végre megnéztem a Twilight-ot. Tetszett, csak az nem, hogy transzvesztita vámpírt csináltak szegény Edwardból. A szemceruza még elmegy, de a rúzs.... Am. most délelőtt írok itthonról, mert elmaradt az iskola a hó miatt:D:D. Igaz, hogy csak bokáig ér, de itt ez kész csoda. Remélem holnap sem lesz, mert holnap Food tech. Most meg majd megyek vásárolni :D

Óóó..és megint volt a gyilkosságról az újságban. Szerintem még nem írtam le, teljesen, hogy mi volt. Szóval ennek a nőnek, akit meggyilkoltak volt egy barátja, akivel szakított. A nő félt, mert volt egy betörés nála. Hívta a rendőrséget. A rendőrség 8 nap múlva ment ki. Az egyik rendőr beszélgetett a nő ex-barátjával a betörésről, amikor a másik megtalálta a nőt a fürdőszobában holtan. Kiderült, hogy az ex-barát egy körözött gyilkos, és hogy egy kutyapórázzal fojtotta meg ezt a nőt. Ami azért durva, mert minden nap elmegyek a ház előtt. Akár találkozhattam is a gyilkossal.

Azért nem félek. A rendőrök itt voltak kb. egy hétig, csak azt a szegény nőt sajnálom, aki még segítséget is kért a rendőröktől, mert félt az ex-barátjától. Na megyek. Még lehet, hogy írok.

Címkék: gyilkosság rendőrök twilight trója majmok bolygója food tech

A bejegyzés trackback címe:

https://younglady.blog.hu/api/trackback/id/tr96917955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása